Fietshelmen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Volare 468 Fiets-Skatehelm Deluxe Wit Roze Blaadjes
  Super mooie Luxe Fiets en of Skatehelm met witte achtergrond en roze blaadjes print Deze helm is de luxe versie, met onderkant van de helm ook bedekt Helm is verstelbaar met draaiknop in maat 51 - 55 cm, kan dus langere tijd gebruikt worden De helm is naar de strengste eisen TUV/GS goedgekeurd, C..
  € 0,00
 • Volare 473 Fiets-Skatehelm Deluxe Blitz
  Super stoere luxe Fiets en of Skatehelm met de mat zwart witte Blitz print Deze helm is de luxe versie, met onderkant van de helm ook bedekt Helm is verstelbaar met draaiknop in maat 51 - 55 cm, kan dus langere tijd gebruikt worden De helm is naar de strengste eisen TUV/GS goedgekeurd, CE EN 1078..
  € 0,00
 • Volare 476 Fiets-Skatehelm Deluxe Mat Zwart Blauw
  Super stoere luxe Fiets en of Skatehelm met mat zwart blauwe print. Een echte jongenshelm. Deze helm is de luxe versie, met onderkant van de helm ook bedekt Helm is verstelbaar met draaiknop in maat 51 - 55 cm, kan dus langere tijd gebruikt worden De helm is naar de strengste eisen TUV/GS goedgek..
  € 0,00
 • Volare 477 Fiets-Skatehelm Deluxe Glossy White
  Super stoere luxe Fiets en of Skatehelm glimmend wit. Een echte jongenshelm. Deze helm is de luxe versie, met onderkant van de helm ook bedekt Helm is verstelbaar met draaiknop in maat 51 - 55 cm, kan dus langere tijd gebruikt worden De helm is naar de strengste eisen TUV/GS goedgekeurd, CE EN 10..
  € 0,00